De film Judy is gemaakt door Rupert Goold en wordt gepromoot als een muzikaal drama. De film begint op het moment dat Judy Garland zich voorbereidt op The Talk of the Town, haar laatste grote serie concerten in Londen.

Judy Garland is op dat moment een fragiel poppetje. 47 jaar is ze, en ze staat al 45 jaar in de spotlights. Dertig jaar na haar wereldwijde doorbraak met haar rol in de film The Wizard of Oz is ze doodmoe. Ze wil het liefst terug naar Hollywood, waar haar kinderen wonen. Heeft ze de kracht om door te gaan?

Te zien is hoe Judy zich voorbereidt op de show, oude vrienden opzoekt, fans om haar vinger windt, ruziet met haar management en uiteindelijk in de armen valt van Mickey Deans, haar toekomstige vijfde echtgenoot.

Renee Zellweger kruipt in de huid van Judy Garland. Ze brengt daarnaast ook een album uit met liedjes die bekend zijn geworden door Garland, zoals 'Over the Rainbow' en 'Get Happy'. Naast Zellweger zijn Jessie Buckley, Finn Wittrock en Michael Gambon te zien. De film gaat in Engeland op 4 oktober in première. Nederland moet een maand langer wachten. Hier zijn de eerste beelden.