Georgina heeft een prachtig Brits accent en een gezicht dat boekdelen spreekt. In haar video’s bekijkt ze telkens een muzikaal fragment dat iemand haar heeft toegestuurd. Haar commentaar is meestal opbouwend, soms ook hard, maar altijd eerlijk.

Bekijk bijvoorbeeld het filmpje over Madonna en haar beste live momenten en zie hoe Georgina helemaal begint te stralen als ze ziet dat de Queen of Pop wel degelijk live kan zingen. Maar pak vervolgens het optreden van Madge en Maluma bij de Billboard Awards erbij en zie hoe Georgina’s gezicht betrekt: ze vond het maar een teleurstellende bedoening.

Ook zet ze verschillende artiesten tegenover elkaar in zogeheten 'vocal battles' en roept ze aan het einde een winnaar uit. Wie zingt beter: Sia of Adele? Whitney of Mariah?

En zo heeft Georgina bijna elke dag wel iets nieuws waarover ze zich verbaast, verheugt of opwindt. Georgina is ontwapenend in al haar eerlijkheid en haar video’s zijn behoorlijk verslavend. We zetten hier alvast een paar voor je op een rij. De rest vind je op haar YouTube-kanaal.