Special: de jongens van Queer Eye geven hondje Lacey een make-over

Pup in de watten gelegd door de Fab Five 🐶

Leestijd: < 1 min

Eerst was het een poedel, nu is het een herdershond. Nee, sorry, dat is flauw. Bekijk hier de beelden van een nieuwe special van Queer Eye, waar ze de trouwe viervoeter Lacey in het zonnetje zetten.

Schattiger dan dit zag je Queer Eye nog niet eerder. De Fab Five bezochten voor een speciale aflevering van hun show een opvangcentrum voor honden. Dit omdat het de National Adopt A Shelter Pet Day was in de VS.

Antoni vertelt dat hondje Lacey bijna op het punt stond om afgemaakt te worden. Daar stak een hondenorganisatie gelukkig een stokje voor. Speciaal voor Queer Eye werd het dier in de watten gelegd.

Antoni maakte lekkere xylitol-vrije pindakaaskoekjes voor Lacey, Jonathan zorgde ervoor dat haar grooming in orde was, Karamo gaf het hondje een peptalk, Bobby gaf tips over hoe je een hond zich snel thuis laat voelen en tot slot gaf Tan de hond een paar mooie nieuwe accessoires cadeau.

Er staan nu drie nieuwe seizoenen van Queer Eye op Netflix. Later dit jaar volgen vier afleveringen die zich afspelen in Japan. En nu is er dus deze hondenspecial, die je hier kunt bekijken.

Powered by Labrador CMS