Trailer: Batwoman heeft een vriendin

Leestijd: < 1 min

Er is een tv-serie in de maak over Batwoman. In een eerste trailer is te zien hoe het nichtje van Batman haar vriendin te redden uit de handen van een bende. Ruby Rose speelt Batwoman, die voor het eerst openlijk lesbisch is. Hier de beelden.

De Amerikaanse zender The CW heeft de nieuwe Batwoman-serie aangekodigd. Ruby Rose (bekend van Orange Is The New Black) speelt de hoofdrol. In de trailer is te zien hoe Kate Kane, het nichtje van Bruce ‘Batman’ Wayne langzaam in haar rol van Batwoman groeit.

Haar vader stuurt haar op een missie. Als ze terugkeert naar Gotham City, merkt ze dat haar vriendin Sophie Moore is gevangen genomen door een bende. Aan Kate de taak om haar te redden.

Aanvankelijk doet ze dat in het Batman-pak van haar oom, maar het is haar eer te na om de mensen te laten denken dat hij achter de redding zit. En zo ontstaat uiteindelijk Batwoman.

Batwoman is de eerste openlijk homoseksuele hoofdrol in een superheldenserie. Of en wanneer de serie in Nederland op tv te zien zal zijn, is nog niet bekend. Hier de trailer.

Powered by Labrador CMS