Met dank aan Céline Dion: dit zijn de vijf leukste Carpool Karaokes tot nu toe

Van Adele tot Paul McCartney: dit zijn de leukste

22 mei 2019, Jaap Bartelds, 40 minuten

Net wanneer je denkt: James Corden heeft zijn beste tijd wel gehad met die Carpool Karaokes van ‘m, komt hij tóch weer met een verrassing op de proppen. Céline Dion komt érg grappig uit de hoek in de laatste editie, die maandag werd uitgezonden. Tijd voor een top vijf: dit zijn de leukste Carpool Karaokes tot nu toe.

Céline Dion is ontzettend grappig, dat vergeet je weleens als er weer zo’n dramatische videoclip van haar voorbij komt op een van de retro muziekkanalen op Ziggo. Voor wie het nog niet kent: bekijk deze compilatie, getiteld ‘Céline Dion is Amazing’.

Dion is de laatste toevoeging aan de lange rij sterren die plaatsnamen naast James Corden om in de auto bekende hits met hem te zingen. Céline komt aanvankelijk wat hoekig over, maar zodra de muziek van ‘It’s All Coming Back To Me Now’ begint, spat de humor van haar gezicht. En vanaf dat moment is alles grappig.

Hier de beelden, gevolgd door de Top 5 beste Carpool Karaokes tot nu toe.

 

5. Jennifer Lopez

Het leuke van Carpool Karaoke is dat je artiesten die op het eerste gezicht nogal afstandelijk overkomen, nu eens van heel dichtbij kunt zien. Natuurlijk, ze zijn zich nog steeds bewust van de camera’s, maar Jennifer Lopez is grappig en spontaan. Door de ontwapenende manier waarop James Corden haar benadert, krijg je een heel andere kant te zien van J.Lo. Leukste moment: wanneer James Corden haar telefoon pakt om te zien welke celebs erin staan, om vervolgens Leonardo DiCaprio een bericht te sturen.

4. Stevie Wonder

Als de blinde Stevie Wonder grapt dat alle Engelse mannen op elkaar lijken, is dat natuurlijk hilarisch. Maar dan pakt de zanger zijn harmonica erbij en verandert de auto van James Corden in een hitmachine. Mooi om te zien hoe de presentator bijna in huilen uitbarst als Wonder zijn vrouw belt en haar toezingt: “I Just Called To Say I Love You.”

3. Elton John

Samen met Elton John maakt James Corden er een verkleedpartijtje van. Elton John onthult waarom hij altijd zulke flamboyante optreedkleren aantrok, waarna ze helemaal los gaan met verenboa’s en opzichtige brillen.

2. Adele

James Corden en Adele wisselen advies uit over hun haarrituelen, roddelen en hebben samen de grootste lol. Het wordt helemaal leuk als ze ‘Wannabe’ inzetten van de Spice Girls. En of ze even een Tony Award wil winnen door een musical te schrijven, waarop Adele kakelt: “Ain’t got no time for that!”

1. Paul McCartney

Hij geldt als een van de grootste genieën van de popmuziek en staat al sinds de Beatles in de spotlights. Het is dan ook mooi om te zien hoe Paul McCartney mensen tot tranen weet te roeren, eigenlijk alleen al door er gewoon te zijn. Maar als hij dan begint te zingen, krijg je het als kijker zelf ook te kwaad. Een ontroerende trip down memory lane, en dat kun je letterlijk nemen. James en Paul  rijden namelijk langs bekende ijkpunten uit zijn leven.

Bonus: Mariah Carey

Nadat James Corden had proefgedraaid met George Michael voor Comic Relief, was Mariah Carey de allereerste die haar opwachting maakte als item in de Late Late Show. Let op het Engelse accent van Mariah.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau