Stap deze pride in het huwelijksbootje!

Vier je eerste Pride als getrouwd stel

Leestijd: < 1 min

“Marry me, I’ll be your queen bee, I’ll love you endlessly”, zong Krista Siegfrids een paar jaar geleden tijdens het Songfestival. Dit jaar zijn jullie aan de beurt. Tijdens Pride Amsterdam biedt hotel Andaz stellen de unieke mogelijkheid om elkaar het ja-woord te geven in hun prachtige tuin, ontworpen door Marcel Wanders.

Gedurende de hele pride-week kunnen jij en je partner in de echt verbonden worden in het bijzijn van maximaal twintig vrienden. Zo vieren jullie je eerstvolgende Pride als getrouwd stel. Aan alles is gedacht, inclusief regenboogbruidstaart en bubbels om te proosten, zodat jullie wonderland wedding helemaal perfect is!

Trouwen kan al voor € 29,- per persoon, met 12 tot 20 vrienden en familieleden. Kijk voor meer informatie en beschikbare data (27, 28, 29, 30, 31 juli en 1 augustus) op de Facebookpagina van hotel Andaz. 

NB Om tijdens de Pride-week in het huwelijksbootje te stappen, dienen jij en je partner voor 20 juni jullie huwelijk aan te kondigen bij de gemeente Amsterdam. Dat kan tijdens een afspraak bij een Stadsloket of met DigiD. Maak een afspraak of kondig je huwelijk aan via deze link.

De bruiloft vindt plaats bij hotel Andaz Amsterdam Prinsengracht.

Powered by Labrador CMS