Kijk ook naar 'Orange is the New Cat'

Orange is the New Black stopt na het komende seizoen

Hier is de laatste trailer

23 mei 2019, Winq redactie, 3 minuten

Na zeven seizoenen komt er een einde aan de populaire vrouwengevangenisserie Orange is the New Black. Dat zevende seizoen verschijnt op 26 juli op Netflix. In de trailer zingen de hoofdrolspelers ieder voor zich een stukje uit de bekende begintune.

De begintune van Orange is the New Black is al vanaf het begin hetzelfde. En hij duurt héél lang, dus de kans is groot dat je deze al vanaf het prille begin hebt geskipt. Het lied van Regina Spektor, ‘You’ve Got Time’ genaamd, werd gelardeerd met beelden van ‘echte’ vrouwen die voor de opnames van de trailer aan drie dingen moesten denken: een vredige plek, iemand die hen aan het lachen maakt en iets wat ze wilden vergeten. En omdat dit allemaal in beeld moest worden gebracht, is die trailer zo lang, zocht de redactie van 3FM voor ons uit. Hier de intro:

En vind je de begintune nu nog steeds niet interessant? Kijk dan naar Orange is the New Cat.

Na zeven seizoenen komt er dus een einde aan Orange is the New Black, dat helemaal in het begin vooral draaide om Piper, die haar luxe leventje moest verruilen voor het harde bestaan in de gevangenis. Door de jaren heen kwam het perspectief meer te liggen op de andere karakters Een van de troeven van de serie was Laverne Cox, die als transgender actrice veel lof kreeg. Helaas kwam haar rol er in de laatste seizoenen nogal bekaaid vanaf.

In het laatste seizoen is te zien hoe de vrouwen door het leven in de gevangenis voorgoed zijn veranderd, schrijft Netflix. In een nieuwe trailer is te zien hoe verschillende castleden stukjes uit het lied van Regina Spektor zingen. En dan is het wachten geblazen, tot 26 juli. Want dan verschijnt het finaleseizoen op Netflix.

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 110

Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas

Neem een abonnement

Geef cadeau