Video: oude gays blikken terug op hun liefdesleven

Om een traantje bij weg te pinken

Leestijd: < 1 min

Daar zijn ze weer, de sweet old gays die iedere keer een ander thema bespreken in hun video’s. Deze keer bespreken ze de relaties die ze hebben gehad, en dat levert bitterzoete verhalen op. Om een traantje bij weg te pinken.

De ‘Old Gays’ hebben we hier vaker laten zien. Bekijk bijvoorbeeld de video waarin de heren celebs van nu proberen te herkennen. Of deze video, waarin ze antwoord geven op allerlei vragen. De nieuwste video gaat over het liefdesverleden van de vier mannen.

Zo vertelt Bill het verhaal van Michael, die ontzettend charmant en knap was in zijn ogen – en ook in die van de andere gays. Ze kenden elkaar via de kledingzaak waar Bill werkte.

Ze gingen samenwonen in San Francisco, alwaar ze een huiselijk bestaan leidden. Ze hadden bij het eten één belangrijke regel: als er over bij eten maar één sausje zat, mochten ze bij het dessert maar liefst twee sausjes. Helaas voor Bill is Michael ruim twintig jaar geleden overleden.

Ook de andere heren halen mooie herinneringen op aan voorbije relaties. Het is mooi om te zien hoe open en gemakkelijk ze er over praten, want er waren tijden waarin ze hun liefdesleven grotendeels verborgen moesten houden.  Hier de beelden:

Powered by Labrador CMS