Winq ♥︎ Andaz

Kom met ons ontbijten tijdens Pride Amsterdam

Met lekkernijen in alle kleuren van de regenboog

18 juli 2019, 1 minuut

Wees er snel bij, want we hebben plaats voor slechts zestig gasten.

Vanaf dit jaar is het tijdens Pride Amsterdam voor het eerst niet meer toegestaan om tijdens de Canal Parade versterkte muziek af te spelen op de wal. Fijn, want zo kun je vele malen beter genieten van alle pracht en praal die aan je voorbijvaart.

Voordat het feest losbarst nodigen we je uit om op zaterdag 3 augustus om 10.30 uur samen met ons te ontbijten in het Andaz Hotel aan de Amsterdamse Prinsengracht tijdens Winq x Andaz Pre-pride Rainbow Breakfast.

Andaz Pride Ontbijt

Dat betekent lekkernijen in alle kleuren van de regenboog, rijkelijk vloeiende cava, een DJ, loterij en exclusieve acts om de dag goed af te trappen. Wees er snel bij, want we hebben plaats voor slechts zestig gasten.

Het ontbijt vindt plaats bij hotel Andaz Amsterdam Prinsengracht. Zin in een ontbijtje? Boeken kan hier, voor slechts €49!

En er is nog meer!

Wil jij na het fijne ontbijt de Canal Parade bekijken bij Andaz? Dat kan! Dit jaar heeft het hotel een speciaal Andaz Pride Deck. Als je een kaartje koopt, krijg je behalve twee plekken ook de hele dag door bubbels, snacks en mag je naar de after-Pride party in de Bluespoon Bar. Meer weten? Lees er hier alles over.

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 110

Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas

Neem een abonnement

Geef cadeau