Mooi, dit: weerman vraagt vriend ten huwelijk in een zware storm

Twee tornado-fans hebben elkaar gevonden

Leestijd: < 1 min

Joey Krastel is weerman en dol op tornado’s. Waar andere mensen naar binnen gaan om te schuilen als er een storm opsteekt, gaat Joey er juist op af met een groepje tornado-chasers. Toen zijn vriend een keer meeging, gebeurde er iets heel romantisch…

Joey Krastel werkt als meteoroloog bij de Maryland Emergency Management Agency. Hij zag zijn eerste tornado toen hij vier was, vertelt hij aan NBC News. Nadat hij zijn angst had overwonnen, raakte hij geobsedeerd door het verwoestende natuurverschijnsel. Vanaf dat moment wist hij dat hij hier zijn werk van wilde maken.

Tornado-verslaafd
Een tornado was ook wat Joey samenbracht met zijn vriend, Chris Scott. Die bekeek tornado’s met zijn vader sinds ze samen naar de film Twister waren geweest, dat gaat over een echtpaar dat al net zo tornado-verslaafd is.

Afgelopen dinsdag zond de National Weather Service een alert uit met een tornado-dreiging. Waar andere mensen voorzorgsmaatregelen troffen, trokken Joey en Chris er juist op uit om een tornado in Kansas te bekijken.

“The 2 loves of my life”
En daar gebeurde het. Joey knielde voor Chris neer, met op de achtergrond de dreigende tornado. Vrienden vereeuwigden het moment en Joey plaatste de foto op Twitter met als onderschrift: “The 2 loves of my life.”

Ze konden nog net op tijd in een auto springen voordat de tornado voorbij raasde. En nu zijn Joey en Chris dus verloofd…

Powered by Labrador CMS