Spice Girls komen met een vervolg op hun film Spice World

Leestijd: < 1 min

De Spice Girls minus Victoria Beckham reizen momenteel de wereld rond met hun reünietournee. Binnenkort verschijnt er een vervolg op hun Spice World-film, een geanimeerde versie. Hierin zullen ze alle vijf te horen zijn, Victoria incluis.

Spice World werd in 1998 ‘bekroond’ met een Raspberry Award, de tegenhanger van de Oscars. De film kreeg een prijs in de categorie ‘Slechtste Actrice’: niet één, maar alle vijf de Spice Girls wonnen deze prijs.

De film had eigenlijk geen plot, maar wel veel muziek en heel veel cameo’s van bekende artiesten, van Elvis Costello en Meat Loaf tot Elton John en Bob Geldof.

Nu vier van de vijf Spice Girls elkaar weer hebben gevonden, komt er na de tournee ook weer een nieuwe film. Een animatiefilm, deze keer, waarin de meiden allemaal in hun stem lenen aan hun getekende karakters.

Simon Fuller, de man die ooit hun manager was, zal de nieuwe film produceren, Het vervolg op Spice World zal ergens volgend jaar in de bioscopen te zien zijn. Of Ginger Spice wederom met een alien zal zoenen? Laten we het hopen!

Powered by Labrador CMS