Nadat Bohemian Rhapsody en Rocketman grote hits waren in de bioscopen, is bekend geworden dat regisseur Sacha Gervasi bezig is met de voorbereidingen van een film over het leven van Boy George. Gervasi maakte eerder My Dinner With Hervé en Hitchcock.

Tijdens een interview met het Australische radioprogramma Fitzy and Wippa kreeg Boy George de vraag wie hem zou moeten spelen. Zijn antwoord was tamelijk verrassend: Game of Thrones-actrice Sophie Turner.

“Mensen zullen zeggen dat Sophie mij niet kan spelen omdat ze een vrouw is. Maar toen ik 17 jaar oud was, had ik graag zoals haar willen zijn”, vertelt Boy George.

Nadat de Britse Vogue een bericht hierover rondtwitterde, reageerde Sophie Turner met de woorden: “I’m SO down”. Die ziet het dus wel zitten. En als je foto’s bekijkt van de jonge Boy George, zie je dat Sophie en hij behoorlijk op elkaar lijken.

En waarom zou het ook niet kunnen, een vrouw die Boy George speelt. Cate Blanchett kroop ook al eens in de huid van Bob Dylan in de film I’m Not There uit 2007.  We houden het in de gaten.

Bron: Out.com