Foto’s: zo zag Nashville Pride eruit

Met onder meer de Honky Tonk Party Express

Leestijd: < 1 min

Tennessee is wellicht een van de meer conservatieve staten van Amerika. De Nashville Pride Parade werd dan ook vooraf gegaan door een groepje mensen dat borden omhoog hield met ‘Homosexuality is a sin’ erop. Het was slechts een klein smetje op een bijzondere dag. Hier de mooiste foto’s.

Rond de 10.000 mensen stonden opgesteld langs de route van de Nashville Pride Parade, een record in de 31 jaar dat deze parade wordt gehouden. Meer dan 6.000 mensen deden mee aan de parade, die honderd verschillende groepen vertegenwoordigt. Hieronder bevonden zich verschillende bedrijven, maar ook burgemeesterskandidaten, brandweerlieden, kerkgenootschappen en groepen dansers.

Dykes on bikes
De bonte stoet trok langs Lower Broadway. Ze werden geleid door de Dykes on Bikes, een lesbische motorclub. Ze gingen met een vertraging van veertig minuten van start, omdat er een hevig onweer losbarstte. Even dreigde de Pride Parade niet door te gaan, maar gelukkig trok de storm snel over.

Dus zag het publiek hoe mannen dansten op de Honky Tonk Party Express, een omgebouwde schoolbus. Het hele weekend was het feest in Nashville. Hier de mooiste foto’s.

Een bericht gedeeld door (@honkytonkpartyexpress) op

op

op

Een bericht gedeeld door (@allcre8ions) op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Een bericht gedeeld door (@cakesandsweetsbycece) op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Een bericht gedeeld door

Een bericht gedeeld door

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS