Doe mee met het Reisonderzoek 2019 en win een stedentrip naar Brussel

Wat is je reisgedrag? Doe mee aan het onderzoek

Leestijd: < 1 min

Wat is het reisgedrag van mensen die zich homo, lesbisch, bi, transgender of queer noemen? Dat brent het Europese LHBTQ Reisonderzoek 2019 in kaart. Doe mee met dit onderzoek en wie weet win je een van de vijf stedentrips naar Brussel, voor twee personen.

Het Europese LHBTQ Reisonderzoek 2019 is opgezet door Visit Brussels, de officiële organisatie op het gebied van reizen en marketing voor Brussel en omgeving.

Reisgedrag
Doel van het onderzoek is erachter komen wat het reisgedrag is van mensen binnen de LHBTQ-gemeenschap in Europa. Ze zijn met name benieuwd in hoeverre er belangstelling bestaat voor stedentrips.

Alles wat je deelt in het onderzoek is vertrouwelijk en zal niet gebruikt worden voor marketingdoeleinden. Daarnaast maak je kans, als je dat wilt, op een prijs: een stedentrip voor twee personen naar Brussel.

Dit kun je winnen
Hierbij inbegrepen is een retourticket naar Brussel, een ticket voor treinreizen in België, vouchers voor allerlei activiteiten in Brussel en een andere stad naar keuze en tot slot twee overnachtingen voor twee personen in een van de viersterrenhotels van Thon in Brussel.

Klik hier om naar het Europese LHBTQ Reisonderzoek te gaan.

Powered by Labrador CMS