Pride draait natuurlijk niet alleen om uiterlijk vertoon, maar draagt ook een boodschap uit: iedereen is gelijk en love is love. Daar komt nu nog een derde, onzichtbare component bij die je zintuigen prikkelt: een regenbooggeur! Speciaal voor Pride heeft AXE nu een bodyspray geïntroduceerd voor iedereen.

Iedereen is gelijk
We hebben het hier over de in regenboogkleuren verpakte bodyspray AXE Unite Love Is Love. Een geur voor iedereen, dus voor gays, lesbo's en alle andere gezindten van de LHBTQ-gemeente. En o ja: ook voor hetero's natuurlijk. 

Een deel van de opbrengst gaat bovendien naar de Pride Amsterdam Foundation, een non-profitorganisatie die streeft naar emancipatie. Naar sociale, maatschappelijke en juridische gelijkwaardigheid en acceptatie van homo’s, biseksuelen, lesbiennes, transgenders en queers.

Wees jezelf
Om die gelijkwaardigheid te bereiken is zichtbaarheid van diversiteit noodzakelijk. En zichtbaarheid is in het geval van AXE ruikbaarheid. Met de regenbooggeur AXE Unite Love Is Love dragen ze hier hun steentje bij, en dat kunnen we alleen maar waarderen.