Winq ♥︎ Atttude Pride Special

Dit staat in de Attitude Pride Special!

03 juli 2019, Winq redactie, 2 minuten

Ons zustermagazine Attitude is weer even terug van weggeweest: vanaf vandaag is de Attitude Pride Special overal verkrijgbaar. En dit staat erin!

Interview Roxeanne Hazes

Zangeres Roxeanne Hazes vertelt hoe ze door de gaycommunity werd omarmd, en het succes van haar popalbum In mijn bloed. “Ik zag gisteren op Instagram een post voorbijkomen van een burgemeester uit Amerika die zei dat alle homo's doodgeschoten moeten worden. Daar werd ik zo boos om!”

Vrij of vogelvrij?

Jaarlijks zijn er duizend tot vijftienhonderd meldingen en aangiftes van LHBTI-discriminatie. Slechts zeven daarvan leiden tot een veroordeling. Hoe ontstaat die kloof en hoe kunnen we 'm dichten?

Attitude Pride Special Mijn Eerste Keer Pride
Foto: Prisma compositional

Mijn eerste keer pride

Het gevoel dat je voor de eerste keer onder een brug vandaan komt in Amsterdam of op een truck staat in Antwerpen tijdens pride is magisch. Voor een portretserie neemt Attitude zes mensen terug in de tijd naar hun eerste keer pride.

Winnen!

Lezers maken kant op concertkaartjes voor Marina, Skullcandy koptelefoons, het nieuwe Greatest Hits-album van Kylie Minogue, limited edition vinyl van Mdonna, dvd's én gratis Cinemember-abonnementen.

Verder

Jeffrey Wammes, Murray Barlett (Tales of the City), Youth Pride ambassadeur Justin Hermsen, COC-voorzitter Astrid Oosenbrug, alles over PrEP, Zwolle Pride, een roze uitgaansagende voor de rest van het jaar, en meer.

De Attitude Pride Special is vanaf nu gratis verkrijgbaar in alle homohoreca in Nederland en Vlaanderen. Ben je Winq-abonnee? Dan krijg je eind juli vanzelf een gratis exemplaar opgestuurd!

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 111

Deze keer: The Daddy Issue staat in het teken van wensvaders, plant daddy's etc.

Neem een abonnement

Geef cadeau