De organisatie van de Pride Walk heeft zelf natuurlijk inspiratie genoeg, maar vindt het leuk om iedereen mee te laten denken over de mijlpalen, helden en doelen die te zien zullen zijn op de 75 borden.

Jouw helden, mijlpalen en doelen
Ben je zelf lid van een organisatie en wil je meelopen? Het verzoek is: omschrijf in twee zinnen welke mijlpaal uit de geschiedenis van jouw organisatie niet onvermeld mag blijven.

Laat verder weten welke twee helden je terug zou willen zien en welke twee doelen er zijn die je de komende tijd wilt realiseren. Ook hiervoor volstaan teksten van maximaal twee zinnen. Doe er ook even een foto bij in een hoge resolutie (300 dpi) en een logo van je organisatie (ook in een hoge resolutie).

Uit de inzendingen kiest de organisatie van Pride Walk 25 mijlpalen, 25 helden en 25 doelen. Zij zorgen er vervolgens voor dat die mooi op de borden worden weergegeven.

Stuur alles in één e-mailbericht naar: vlaggen@pridewalk.amsterdam

Meelopen?
Meelopen met de Pride Walk? Dat kan, zonder kosten of ingewikkelde aanmeldprocedure. Laat even weten of je meeloopt, en wat je van plan bent: kom je met een eigen spandoek? Een speciaal voertuig? Een brass band of een orkest? Op stelten? Laat het de organisatie weten via parade@pride.amsterdam.

De Pride Walk gaat van start op zaterdag 27 juli bij het Homomonument in Amsterdam. De manifestatie met sprekers en muziek begint om 11.00 uur. Om 12.00 uur gaat de Pride Walk van start en om 13.30 uur komt de stoet aan in het Vondelpark, waar dan Pride Park begint, een dag vol muziek, sport, evenementen, kunst, cultuur en heel veel gezelligheid.

Kijk voor meer informatie op Pridewalk.amsterdam