Vanaf 19 juli op Netflix

Bekijk de trailer van Queer Eye, seizoen vier

Houd zakdoeken paraat

Leestijd: < 1 min

Jonathan van Ness gaat in het vierde seizoen van Queer Eye op bezoek bij zijn muziekleraar Cathy. Tijdens haar make-over halen ze herinneringen op aan vroeger, waarbij de emoties uiteraard weer hoog oplopen. Houd zakdoeken paraat en bekijk de trailer van het nieuwe seizoen.

Op Twitter kondigt Jonathan van Ness de nieuwe trailer aan met de tekst: “Probeer niet te huilen.” Ook deelt hij de datum waarop het vierde seizoen van Queer Eye te zien is op Netflix: 19 juli. Volgende week vrijdag al, dus!

In de trailer is te zien hoe de Fab Five naar de Quincy Senior High School gaan. Jonathan kraakt het omroepsysteem van de school en kondigt zichzelf aan. Vervolgens worden ze begroet in de gymzaal van de school om daarna de muziekjuf van Jonathan onder handen te nemen.

Ook in het nieuwe seizoen: een man die naar eigen zeggen ‘nog nooit met een gay persoon heeft gepraat’ en een vrouw die al meer dan 25 jaar dezelfde make-up draagt en hetzelfde kapsel heeft. Waar ongetwijfeld weer een diepere laag ellende onder schuil gaat die met veel tranen aan de oppervlakte komt. Maar als altijd zal ook deze episode weer happy eindigen.

Hier de beelden uit de trailer van seizoen vier die vanaf 19 juli te zien is op Netflix.

Powered by Labrador CMS