Klant supermarkt uitgezet omdat hij tekeer ging tegen homokabouters

Leestijd: < 1 min

De Britse supermarktketen Asda leek het een leuk idee om het assortiment tuinkabouters uit te breiden met een Pride-kabouter. Toen een klant de kabouters met regenboogmutsen zag, ging hij helemaal uit zijn dak. De situatie werd zo onhoudbaar dat hij de winkel is uitgezet.

Het kabouterstelletje waar het om gaat heeft regenboogkleurige mutsjes op en zwaait met een regenboogvlag. Hartstikke gezellig, zou je denken. Maar in Plymouth ging een klant helemaal uit z’n dak toen hij de Pride-kabouters ontwaarde op de tuinafdeling van de Asda.

Volgens een getuige riep de man dingen als: “Kabouters hebben helemaal geen seksualiteit!” En dat terwijl de kabouters waar het om gaat lijken op een man en een vrouw.

Asda verkoopt de regenbooggnomen al sinds 2017, maar nu pas is er ophef. Uiteindelijk is de man al schreeuwend en om zich heen meppend afgevoerd door de politie. De kabouter had hij in zijn tas gestopt, maar die is hem weer afgenomen.

Nu snappen we best dat kabouters bij sommige mensen agressie oproepen, maar zo’n lieve Pride-kabouter? Nee. Het is overigens niet bekend of de kabouters gewond zijn geraakt bij het incident.

Bron: LHBTQ Nation

Powered by Labrador CMS