Romantiek op Fuerteventura

Pascal en Wesley wonnen een reis. Lees hier hun verslag!

08 augustus 2019, Winq redactie, 2 minuten

Winq en TUI gaven in maart een romantische adults-only zonvakantie voor twee weg naar Fuerteventura! Cameraman Wesley (40) en onderwijs-assistent en parttime barman Pascal (40) waren de gelukkige winnaars.

Rust
Pascal en Wesley zijn al 21 jaar bij elkaar en hebben twee kinderen: Julian (9) en Laure (7), maar die bleven dit keer thuis. Wesley: “Ik heb een drukke baan, en ook in mijn vrije tijd ben ik altijd druk met van alles en nog wat. Fuerteventura is heel erg rustig. Het feit dat we ons ook nog eens niet druk hoefden te maken om onze kinderen, of bij het zwembad naar gegil van andermans kinderen hoefden te luisteren, was weleens een keertje lekker.”

TUI SENSIMAR Fuerteventura

Reinheid
Pascal: “Het TUI SENSIMAR-hotel is mooi, schoon, rustig en heel fotogeniek. Het hotel heeft grote zwembaden en bij het zwembad is er geen gedoe om een bedje te bemachtigen, wat je op andere locaties weleens ziet. Ook het strand, dat pal voor de deur ligt, is prachtig. Voor Europese begrippen is het zeewater echt bijzonder helder.”

TUI SENSIMAR Fuerteventura

Romantiek
Het stel besloot ook een tripje te maken naar een ander eiland. “Op een kwartiertje lopen is een haventje waar we een ferry hebben genomen om naar Gran Canaria te varen”, vertelt Wesley. “Zo konden we ook een avondje stappen in Yumbo! Da’s een groot winkelcentrum dat ‘s avonds verandert in een groot gay-uitgaansgebied. Yumbo telt misschien wel vijftig bars, clubs en restaurant en twee keer per jaar is er een pride. Het was echt een leuk uitstapje, en het was heerlijk om daarna in alle rust in het hotel weer bij te kunnen komen van onze kater, haha.”

Ben jij ook toe aan een adults-only zonvakantie? Kijk op tui.nl/sensimar.

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 112

Deze keer: vier verschillende covers vol queer theatertalent

Neem een abonnement

Geef cadeau