Winq ♥︎ PINK Hotel

Win kaarten voor Milkshake bij PINK Hotel

22 juli 2019, Winq redactie, 2 minuten

Dit jaar geen kaartjes kunnen bemachtigen voor het razend populaire Milkshake Festival? Beproef dan je geluk bij PINK Hotel, dat op 25 juli voor het vierde jaar op rij haar deuren opent.

Van zaterdag 27 juli t/m zondag 4 augustus staat Amsterdam volledig in het teken van Pride Amsterdam. Speciaal voor die gelegenheid verandert het INK Hotel voor het vierde jaar op rij 10 dagen lang in het PINK Hotel.

In het PINK Hotel vind je onder andere een speciale INKlusivity suite en er is een roze hotelarrangement te boeken. Het inpandige restaurant PRESSROOM Amsterdam serveert een aangepast Pink Chef’s Menu en de bar serveert een Pink G&T. Ook de bekende Bottomless Brunch van het hotel kleurt roze, met onbeperkt roze bubbels en een speciaal menu.

Win kaarten voor Milkshake

Op 25 juli opent het knalroze hotel haar deuren. Het openingsfeest, met muziek van o.a. Valentijn de Hingh, is vrij toegankelijk. Tijdens het feest zijn verschillende prijzen te winnen, waaronder weekendtickets voor het inmiddels lang en breed uitverkochte Milkshake Festival.

Kijk voor meer informatie op Facebook.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 116

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau