Zowel de cast als zender NBC staan achter de beslissing. De reden die ze opvoeren: het is wel mooi geweest zo. Of in de woorden van de producenten van Will & Grace zeggen: “De reboot van Will & Grace werkt net zoals Karen Walker over Martini’s denkt. 51 zijn er te weinig en 53 zijn er te veel. Na overleg met de cast hebben we besloten dat dit het laatste seizoen wordt van Will & Grace."

De comedyserie liep van 1998 tot 2006 en kwam in 2017 terug op tv. Aanleiding was een campagnevideo die Will, Grace, Jack en Karen hadden opgenomen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016.

Succes
Vooraf dachten velen dat de revival van Will & Grace het succes van de eerste acht seizoenen nooit zou kunnen evenaren. In de ogen van de makers is dat wel degelijk gelukt. Ze bedanken NBC die de revival vanaf dag één zag zitten en de acteurs Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally en Sean Hayes, die ze de leukste en grappigste sitcom-cast ooit noemen.

Verder noemen ze nog de impact die de serie heeft gemaakt, als eerste grote sitcom met prominente gay-karakters in de hoofdrollen.

De revival van Will & Grace is in Nederland te zien op de zender TLC. Het elfde seizoen zal ook daar weer te zien zijn. Om alvast in de stemming te komen zijn hier een aantal outtakes en bloopers.

Bron: Gay Times