Nadat Cher te zien was als moeder van Meryl Streep in de tweede Mamma Mia-film, kreeg ze de smaakt te pakken. In de film zong ze ‘Fernando’ en ze moet hebben gedacht: dat smaakt naar meer. Dus verscheen er vorig jaar een compleet album met ABBA-songs, waaronder ‘The Name of the Game’, ‘The Winner Takes it All’, ‘Waterloo’ en ‘Chiquitita’.

Dat album heette Dancing Queen en kreeg positieve recensies. Het haalde de top drie in de Amerikaanse albumlijst en tijdens de Here We Go Again-tour zong Cher een compleet ABBA-blok. Het gerenommeerde Amerikaanse magazine Rolling Stone zette Dancing Queen zelfs op nummer vijf van beste albums van 2018.

Binnenkort verschijnt er een nieuw album vol ABBA-covers. Cher maakte via Twitter bekend welke songs ze heeft opgenomen en waar ze aan werkt. De titels die bekend zijn: ‘Voulez-Vous’, ‘Super Trouper’, ‘I Do I Do I Do I Do’, ‘Take a Chance on Me’ en ‘When All Is Said and Done’. Ook heeft ze ‘Chiquitita’ nog een keer opgenomen, maar deze keer in het Spaans.

Wanneer het album uitkomt, is nog niet bekend.