Drag king doet mee aan concurrent van RuPaul’s Drag Race

Leestijd: < 1 min

Naast RuPaul’s Drag Race is er nog een show waarin alles draait om verkleedpartijen: The Boulet Brothers’ Dragula: The Search for the World’s Next Drag Supermonster. Hierin worden drag en horror gecombineerd. Het komende seizoen doet er voor het eerst een drag king mee.

Deze maand gaat het derde seizoen in première van The Boulet Brothers’ Dragula: The Search for the World’s Next Drag Supermonster. De formule werkt ongeveer net zo als in RuPaul’s Drag Race: een aantal kandidaten neemt het op tegen elkaar in een bepaald thema, en elke week valt er iemand af.

De grootste verschillen met Drag Race: er is geen lipsync-competitie, maar de kandidaten moet elke week iets engs doen, zoals het eten van schapenhersenen, zich levend laten begraven en dat soort dingen. Het is dus een combinatie van Drag Race en Fear Factor.

De afgevallen kandidaat wordt bovendien fictief omgebracht, op dramatische, horrorachtige wijze.

De eerste twee seizoenen van Dragula draaiden puur om drag queens. Nu doet er een drag king mee, genaamd Landon Cider. Hier de trailer van het nieuwe seizoen, gevolgd door enkele foto’s van Landon.

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Powered by Labrador CMS