The Morning Show volgt de mensen die Amerikanen helpen met wakker worden, zo luidt de teaser van de nieuwe dramaserie. Naast Reese Witherspoon en Jennifer Aniston is ook Steve Carell te zien.

Aniston vertelde in maart het volgende over The Morning Show: “Het gaat over mensen die te weinig slapen en te veel adrenaline hebben en continu in de spotlights staan als tv-host. Centraal staan de complexe relaties tussen de mannen en vrouwen in dat werkveld.”

De serie is gemaakt door Andy Sorkin, de man achter series als The West Wing en The News Room. The Morning Show gaat dit najaar in première op het nieuwe streamingplatform van Apple, simpelweg Apple TV+ genaamd. Er is nog niet veel bekend over dat platform, maar verondersteld wordt dat Apple daar meer over laat zien tijdens het jaarlijkse event in september.

Hier onder zie je de eerste teaser van The Morning Show, waarin de cast nog niet te zien is, op een obscuur fotootje na. Maar het wekt wel de nieuwsgierigheid en we zijn dan ook heel benieuwd hoe dit eruit gaat zien.