77 jaar is Barbra Streisand inmiddels, maar dat weerhoudt de zangeres er niet van om nog eens uitgebreid uit te pakken met een wereldtournee. Vorig jaar verscheen haar album Walls, met daarop onder meer het gay anthem ‘Love’s Never Wrong’.

Barbra draait al een tijdje mee. Ze speelde haar eerste filmrol in 1968, haar eerste officiële studioalbum verscheen in 1963 en stond twee jaar later voor het eerst in de Nederlandse Top 40.

Gay classic
In 1979 scoorde ze een Amerikaanse nummer één-hit met ‘No More Tears (Enough Is Enough)’, een duet dat ze zong met Donna Summer. In Nederland haalden ze de 20e plaats in de Top 40 met dit lied, dat is uitgegroeid tot een regelrechte gay classic en een favoriet lipsync-nummer van menig dragqueen.

Veertig jaar later zingt Barbra ‘No More Tears’ opnieuw, maar nu samen met Ariana Grande. Te zien is hoe de twee helemaal in elkaar opgaan, terwijl op de achtergrond als eerbetoon aan Donna Summer de originele singlehoes op schermen verschijnt.

Foto
Ariana Grande deelde een foto via Instagram waarop ze te zien is naast Barbra Streisand. Hier de foto, gevolgd door een registratie van het duet, vanuit het publiek.