Calvin Klein weet regelmatig sterren te strikken voor zijn campagnes. Deze keer zijn het Jaco Elordi en Odell Beckham Jr. Elordi speelt in de HBO-serie Euphoria, in de Amerikaanse remake van het Israëlische origineel om precies te zijn.

Euphoria
De serie draait om een groep ontspoorde tieners, met als middelpunt de zeventienjarige Rue. Die wordt gespeeld door de voormalige Disney-ster Zendaya. Rue houdt er een nogal destructieve levensstijl op na. Ze probeert haar bipolaire stoornis de kop in te drukken met drank en drugs. De mensen om haar heen hebben latente homoseksuele gevoelens, worden gefatshamed en geslutshamed en dan is er ook nog iemand wier gendertransformatie niet vlekkeloos verloopt. Het is een donkere, alternatieve serie die in de verte doet denken aan de nineties cultfilm Kids.

Homofobe reacties
Afijn, Jaco Elordi is nu gestrikt door Calvin Klein om in zijn onderbroek te poseren voor het merk. CK vroeg ook American Football-speler Odell Beckham Jr. Nadat hij een foto uit de campagne op zijn Instagram-account had geplaatst, kreeg hij homofobe reacties over zich heen. Die strafte hij meteen af door te zeggen dat mensen die dergelijke opmerkingen plaatsen, eigenlijk zelf heel onzeker zijn.

Hier enkele beelden uit de campagne en foto’s die achter de schermen zijn gemaakt. O ja: ook muziekproducer en artiest Diplo is te zien, net als eeuwig topmodel Naomi Campbell, zangeres Beth Ditto, zanger/danser/acteur Lay Zhang, motorcoureur Matthew Noszka, model Cara Taylor en voormalig Victoria's Secret Angel Bella Hadid.