The Politician is meteen aangekocht voor twee seizoenen, zo groot schat Netflix het succes van de serie in. De eerste beelden zijn veelbelovend: de rijkdom spat er vanaf en actrice Jessica Lange heeft weer een paar niet te vergeten oneliners te pakken.

Meedogenloos
De serie draait om de schatrijke puber Payton Hobart (een rol van Ben Platt). Hij wil al sinds zijn zevende president worden van de Verenigde Staten. Maar voor het zover is, moet hij eerst een plek zien te bemachtigen op de Harvard Universiteit én wil hij verkozen worden tot Student Body President. Hiertoe moet hij zijn meedogenloze klasgenoten zien te verslaan, maar daar heeft hij heel veel voor over. Of nou ja: eigenlijk gewoon alles.

In de trailer is te zien hoe zijn familie met hem meegaat in de strijd om het erebaantje, en wat de gevolgen daarvan zijn. Jessica Lange en Gwyneth Paltrow zijn de bekendste actrices die meespelen. De eerste werkte al vaker samen met Ryan Murphy, de bedenker van The Politician. Lange speelde dragende rollen in de eerste vier seizoenen van American Horror Story en maakte haar comeback in een aflevering van het laatste seizoen.

Bekijk hier de eerste beelden van The Politician, dat vanaf 27 september te zien is op Netflix.