Nieuw: het Drag Queen Brunch-kookboek

Met recepten en queens uit New Orleans

Leestijd: < 1 min

Samen brunchen met drag queens is al een tijdje een ding. Van New York tot New Orleans en onlangs ook nog tijdens Pride Amsterdam in het Lloyd Hotel: overal wordt gesmikkeld en getwirld. Nu is er een kookboek met recepten, foto’s en nog veel meer. De titel: heel simpel Drag Queen Brunch.

Poppy Tooker is hostess van de Amerikaanse radioshow Louisiana Eats. Ze is tevens tv-persoonlijkheid en culinair acivist. Nu heeft ze een boek uitgebracht waarin de cuisine van New Orleans uitgebreid aan bod komt.

In het boek Drag Queen Brunch komen recepten voorbij voor cocktails en gerechten, zijn verhalen te lezen over de geschiedenis en traditie van de dragcultuur van New Orleans, en lees je in welke restaurants je lekker kunt eten.

Drag Queen Brunch is vooral een fotoboek, met portretten van de Queens of New Orleans, fraai opgemaakte brunchtafels en allerlei cocktails en gerechten.

Fotograaf Sam Hanna zorgde voor die foto’s. Er staat een voorwoord in het boek van drag artiest Vinsantos Defonte en een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel: Crescent Care en het Lazarus House, die zich beide inzetten voor de LHBTQ-gemeenschap in New Orleans.

Het boek is verkrijgbaar via Amazon.com. Bekijk hier onder een video van Poppy Tooker's pop-up brunch in 2018.

Powered by Labrador CMS