Hot op Instagram: zanger Álvaro Soler

Bekijk foto's van deze Spaanse Schone

Leestijd: < 1 min

Hij staat in de Nederlandse Tipparade met het zomerse ‘La Libertad’ en scoorde eerder dit jaar een hitje met ‘Loca’: de Spaans-Duitse Álvaro Soler. Wie is deze 28-jarige zanger eigenlijk? We zochten het voor je op, en bekeken meteen even zijn Instagram-account. Hier zijn mooiste foto’s.

Álvaro Soler werd in 1991 geboren als zoon van een Duits-Spaans koppel in Barcelona. Zijn jeugd bracht hij grotendeels door in Japan, waar hij pianolessen kreeg. Eenmaal terug in Barcelona was hij zeventien jaar en richtte hij samen met zijn broer Gregory een bandje op, genaamd Urban Lights.

Vier jaar later bracht Álvaro zijn eerste solosingle uit, ‘El Mismo Sol’. Het werd een grote zomerhit in Italië. Een jaar later volgde internationaal succes met de single ‘Sofia’, die werd geproduceerd door RedOne (bekend van de eerste hits van Lady Gaga). Zijn grootste hit tot nu toe scoorde Álvaro in 2018: ‘La Cintura’ haalde de nummer 7-positie in de Nederlandse Top 40.

Heel veel meer is er niet bekend over deze Spaanse Schone. Dus snel door naar de mooiste foto’s van zijn Instagram-account!

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Powered by Labrador CMS