Kijk Jude Law eens schitteren in de trailer van The New Pope

OMG die speedo! 🥵

Leestijd: < 1 min

46 jaar is Jude Law inmiddels en hij kent geen enkele schroom. In de trailer valt zelfs iemand flauw nadat de acteur voorbij paradeert in slechts een witte speedo. Wij snappen haar wel… Hier de beelden!

The New Pope is het vervolg op The Young Pope, over de verwikkelingen rond een nieuwe, jonge paus die de zaken op scherp zet in het Vaticaan, tot groot ongenoegen van de andere geestelijken, die de zaken liever bij het oude laten.

Taaie Kost
The Young Pope
was best taaie kost, maar Jude Law maakte een hoop goed. Diane Keaton had bovendien ook een interessante rol. Het vervolg op de voor Emmy’s genomineerde serie heet The New Pope. In de negen afleveringen, die op HBO worden uitgezonden, spelen naast Jude Law ook John Malkovich, Sharon Stone en Marilyn Manson mee.

De serie is geregisseerd door Academy Award-winnaar Paolo Sorrentino, die ook het scenario schreef voor The New Pope, samen met Unberto Contarello en Stefano Bises.

Zet op repeat
Over het verhaal zelf is nog niets bekend, en de trailer houdt het bij ‘coming soon’, dus wanneer The New Pope te zien is, weten we nog niet. Zet tot dat moment de onderstaande beelden op repeat:

Powered by Labrador CMS