Naar de opera? Win hier kaarten

Voor Così fan tutte of Die Walküre

20 september 2019, Winq redactie, 2 minuten

Wil jij het spektakel van De Nationale Opera een keer meemaken? Doe dan mee met deze winactie en win kaarten voor Così fan tutte of Die Walküre. Beide opera's zijn binnenkort te zien in Amsterdam.

Così fan tutte

Così fan tutte is een van de meest geliefde opera's van Wolfgang Amadeus Mozart. Het verhaal gaat over vier jonge geliefden en speelt zich af in een hedendaagse setting, een hysterisch vakantieoord à la Temptation Island.

Al snel lijkt het alsof je naar een realitysoap zit te kijken. Maar dan harder en gemener, want ze worden danig op de proef gesteld als het om de liefde gaat.

Così fan tutte
Così fan tutte

Die Walküre

Die Walküre in de legendarische enscenering van Pierre Audi is voor de allerlaatste keer te zien bij De Nationale Opera.

Het is een vurig spektakel rondom goden, halfgoden en stervelingen, waarbij het draait om het fatale conflict tussen macht en liefde. Die Walküre is onderdeel van een vierluik van Richard Wagner, dat Ring des Nibelungen heet.

Die Walküre wordt opgevoerd in een spectaculaire setting. Voor mensen die avontuurlijk ingesteld zijn, en géén last hebben van hoogtevrees, zijn er adventure seats: zitplaatsen die boven het podium zweven!

Win kaarten

Wil je kansmaken? Vul het formulier in! Così fan tutte is te zien in oktober, Die Walküre in november.

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 115

Onze extra dikke Pride-special!

Neem een abonnement

Geef cadeau