Deze deelnemers van het Songfestival kun je binnenkort live zien

Win kaartjes voor Pænda en Guy Sebastian

Leestijd: 3 minuten - door Roel Janssen op 03 september 2019

Kijk jij ook zo uit naar het Eurovisie Songfestival volgend jaar? Voor alle mensen die écht niet meer kunnen wachten is dit artikel een uitkomst. Hier vind je alle deelnemers die binnenkort optreden in Nederland. 

Waylon (20 september 2019 tot 27 maart 2020) 

Twee keer deed Waylon mee aan het Eurovisie Songfestival. De eerste keer werd hij met The Common Linnets tweede, vier jaar later werd hij achttiende met het nummer ‘Outlaw in 'em’. 

Je kunt Waylon vanaf 20 september tot maart 2020 door heel Nederland zien met zijn theatertour.

Ilse DeLange (2 oktober tot 4 december 2019)

The Commons Linnets, waarmee Ilse deLange in 2014 tweede werd, treden voorlopig helaas niet meer op. Gelukkig kun je van Ilse genieten tijdens haar solotour door heel het land. 

Je kunt Ilse vanaf 2 oktober tot 4 december 2020 zien tijdens haar theatertour.

Trijntje Oosterhuis (12 oktober tot 30 november)

Oké, ze haalde de finale niet, maar Trijntje Oosterhuis is en blijft een ster. In 2019 bracht ze eindelijk een Nederlandstalig album uit vol fijne hits, die je kunt beluisteren tijdens haar theatertour. Zingt ze misschien ook nog wel dat liedje waarmee ze de finale niet haalde. 

Je kunt Trijntje Oosterhuis van 12 oktober tot 30 november zien tijdens haar theatertour door heel Nederland. 

Marco Mengoni (6 december 2019)

Marco Mengoni deed in 2013 mee aan het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘L'essenziale’. Hij werd zevende en kwam meerdere keren voor optredens naar Nederland. Niet zo gek dat hij nog steeds zo populair is, zijn vier albums stonden allemaal op de eerste plaats in de Italiaanse charts. Binnenkort kun je hem dus zien in Nederland. 

Je kunt Marco Mengoni op 6 december 2019 zien in de Melkweg in Amsterdam.

Guy Sebastian (9 december 2019) 

In 2015 mocht Australië voor de eerste keer meedoen aan het Eurovisie Songfestival. Guy Sebastian bereikte toen vijfde plaats met het nummer ‘Tonight Again’. Binnenkort komt er een nieuw album en daarmee tourt hij heel Europa door. Onderaan dit artikel maak je kans op kaartjes voor het optreden van Guy Sebastian. 

Je kunt Guy Sebastian op 9 december 2019 zien in de Melkweg in Amsterdam.

PÆNDA (15 december 2019) 

Best bijzonder: ook PÆNDA komt naar Nederland. Die zangeres deed in 2019 mee aan het festival. Het lukte haar niet om de finale te bereiken, ze werd zelfs een-na-laatste. Des te bijzonderder dat ze komend najaar wel Europa doorkruist tijdens haar tournee. Onderaan dit artikel maak je kans op kaartjes voor het optreden van PÆNDA.

Je kunt PÆNDA op 15 december zien in de Melkweg in Amsterdam. 

Douwe Bob (27, 28 en 29 december)

Douwe Bob deed in in 2016 mee aan het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Slow Down’. Hij werd uiteindelijk elfde in de finale met 153 punten. Binnenkort komt zijn nieuwe album uit en dat presenteert hij solo (28 december) en met een band (29 december) in Groningen. 

Je kunt Douwe Bob op 27, 28 en 29 december zien in SPOT/Stadsschouwburg in Groningen. 

Salvador Sobral (24 maart 2020)

In 2017 won de Portugese zanger Salvador Sobral het Eurovisie Songfestival met het ingetogen nummer ‘Amar Pelos Dois’. Vanwege gezondsheidsproblemen bleef het lang stil, maar binnenkort gaat hij weer op tournee. Dat doet hij met zijn nieuwste album Paris, Lisboa, dat begin 2019 werd uitgebracht. 

Je kunt Salvador Sobral op 24 maart 2020 zien in SPOT/Stadsschouwburg in Groningen. 

Duncan Laurence (26 maart 2020)

De theatertour van Duncan is al een tijdje uitverkocht, maar er zijn (tot nu toe) wel nog tickets beschikbaar voor zijn optreden in de Ziggo Dome. Op 26 maart 2020 staat hij daar (hopelijk met een nieuw album) op het podium. 

Je kunt Duncan Laurance op 26 maart 2020 zien in de Ziggo Dome in Amsterdam. 

Hatari (30 maart 2020)

Door deelname aan het Eurovisie Songfestival kent heel Europa en Australië nu BDSM-band Hatari. De band deed voor IJsland mee aan het festival met het nummer ‘Hatrið mun sigra’. Zin in een ruig avondje? De heren en dames van Hatari komen naar de Melkweg. 

Je kunt Hatari op 30 maart 2020 zien in de Melkweg in Amsterdam. 

Wil jij naar het optreden van Guy Sebastian op 9 december of Pænda op 15 december? Vul dan snel het formulier hieronder in. 

Volg je ons al op Instagram?

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 98

Deze keer: Kinky Boots-acteur Naidjim Severina en heel veel design

Neem een abonnement

Geef cadeau