Demi Lovato speelt mee in Will & Grace

Leestijd: < 1 min

Actrice Demi Lovato heeft het er maar druk mee. Vorige week werd bekend dat ze meespeelt in een film over het Eurovisie Songfestival. Ook is ze te zien in het laatste seizoen van Will & Grace. De eerste foto’s zijn nu opgedoken.

Will & Grace gaat dit najaar zijn allerlaatste seizoen in. De serie keerde terug naar tv in 2017, was nog altijd populair (al keken er minder mensen dan vroeger) en besprak thema’s als coming-out, conversietherapie, religie en politiek, maar het was ook gewoon weer als vanouds lachen, gieren en brullen.

Door de jaren heen kreeg Will & Grace 83 Emmy-nominaties, waarvan er achttien werden verzilverd.

Het elfde seizoen gaat in het najaar van start. Eerder werd al bekend dat de niet onknappe Matt Bomer terugkeert als de love interest van advocaat Will Truman. Nu weten we ook dat Demi Lovato gaat meespelen. Ze is te zien in drie afleveringen, waar we nog even op moeten wachten: haar komst is aangekondigd voor 2020.

Lovato speelt Jenny, die onverwacht het leven binnen dendert van Will. Zou hij een geheime dochter hebben? De actrice deelde enkele foto’s van de set, waarop ze is te zien met een deel van de cast en in het woonkamerdecor van Will & Grace.

Een bericht gedeeld door (@ddlovato) op

Een bericht gedeeld door (@ddlovato) op

Een bericht gedeeld door (@ddlovato) op

Een bericht gedeeld door (@ddlovato) op

Een bericht gedeeld door

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS