Daar is-ie dan, het Songfestivallied van Jeangu Macrooy

En... wie nemen het op tegen onze Jeangu?

Leestijd: < 1 min

‘Grow’ is de titel van het lied waarmee Jeangu Macrooy namens Nederland meedoet aan het Eurovisie Songfestival 2020. Bekijk hier de video en die van zijn concullega’s.

Jeangu Macrooy heeft bij De Wereld Draait Door bekendgemaakt met welk lied hij Nederland representeert tijdens het Eurovisie Songfestival. Het is ‘Grow’, een gloedvolle ballad waarmee Jeangu (27) het complete Ahoy-publiek in Rotterdam na afloop ademloos stil hoopt te krijgen.

Jeangu zelf zegt over ‘Grow’: “Emoties, zowel goede als slechte gevoelens, zijn een universele taal. Ik hoop dat mensen zich door mijn lied een beetje minder eenzaam voelen in hun zoektocht naar geluk. Ik denk dat openheid en eerlijkheid over wie we echt zijn, ons uiteindelijk dichter bij elkaar brengt. Ik geloof in de kracht van muziek om mensen bij elkaar te brengen. Dat is de reden waarom ik doe wat ik doe.”

Luister hier naar ‘Grow’. De video is geregisseerd door Joe Roberts.

Maar tegen wie neemt Jeangu het op?

James Newman voor Groot-Brittannië

Hij won al een Grammy en een Brit Award en nu moet James Newman de eer redden van Groot-Brittannië, want de UK eindigde de afgelopen zestien jaar vier keer als laatste.  ‘My Last Breath’ is een ballad, die hopelijk voor James een beetje opvalt te midden van de andere acts.

 

Laatste update: 08-03-2020

Volg je ons al op Instagram?

Powered by Labrador CMS