Bekijk de trailer van The Third, over een driehoeksverhouding

Jason trekt in bij een ouder koppel. Gaat dat wel goed?

Leestijd: < 1 min

Jason is 29 jaar. Hij krijgt een relatie met een ouder koppel, Carl en David. Alles is mooi en nieuw en geweldig, maar al snel schemeren er allerlei geheimen aan de oppervlakte. Hierover gaat The Third, een serie die in oktober in première gaat.

De 29-jarige Jason (een rol van Sean McBride) stapt het leven binnen van Carl en David (gespeeld door Corey Page en Ryland Shelton). Het koppel is een stuk ouder dan Jason, maar dat weerhoudt niemand ervan om een driehoeksverhouding te beginnen. Dit is te zien in de serie The Third.

De relatie tussen Carl en David staat op springen, wanneer ze Jason in huis halen. Allereerst om hun relatie nieuw leven in te blazen. Ze zien Jason als een aangename afleiding, maar is dat genoeg om hun relatie te redden? Al snel blijkt dat het niet eenvoudig is om de driehoeksverhouding in stand te houden, zeker niet wanneer er geheimen opspelen, jaloezie de kop opsteekt en andere mensen, zoals Jasons moeder, problemen hebben met hun verhouding.

The Third is te zien via Dekkoo, een streamingdienst die zich richt op gay films en series. The Third gaat van start op 24 oktober. Hier zie je alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS