Kalen Allen brengt - in drag - eerbetoon aan Beyoncé

… en Beyoncé zag dat het goed was

Leestijd: < 1 min

YouTuber Kalen Allen heeft een hommage gebracht aan zijn grote idool, Beyoncé. In een video van ruim zeven minuten komen hoogtepunten uit het omvangrijke oeuvre van de zangeres voorbij. Er is heel wat tijd gestoken in de minutieuze details. Toen Beyoncé de beelden zag, deelde ze die op Facebook met de tekst: “Thank you.”

Het is dan ook niet zomaar een filmpje waarin een dragqueen zich uitleeft met een kist vol verkleedkleren. Ruim twee dagen duurden de opnamen, waaraan een team van tien mensen heeft meegewerkt. Kalen Allen draagt tien outfits en vijf verschillende pruiken.

Verjaardagscadeau
Kalen Allen, die een eigen YouTube-kanaal heeft en correspondent is voor de talkshow van Ellen DeGeneres, wilde de zangeres een passend verjaardagscadeau geven. Dat is gelukt, want Beyoncé is er blij mee. De zangeres plaatst niet vaak iets op haar socials, maar deze keer nam ze de moeite om de video op haar Facebook-pagina te zetten, met een bedankje erbij.

De video is dan ook behoorlijk episch. De hits van Queen Bey die voorbij komen zijn ‘Say My Name’ (van Destiny’s Child), ‘Crazy In Love’, ‘Single Ladies’, maar ook recenter werk als ‘Formation’ en ‘Apeshit’, dat ze vorig jaar opnam samen met haar echtgenoot Jay Z. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS