Concert Kylie Minogue best bekeken Glastonbury-optreden ooit

Leestijd: < 1 min

Fans hebben massaal afgestemd op het Glastonbury-concert van Kylie Minogue, toen de BBC dit op tv uitzond. Het is zelfs het best bekeken Glastonbury-concert ooit, zo maakte de Britse zender vandaag bekend. Hier de beelden!

Kylie Minogue trad in juni 2019 voor het eerst op tijdens Glastonbury, het grootste muziekfestival van Groot-Brittannië. Ze zou in 2005 al komen zingen, maar toen moest Kylie afzeggen nadat bij haar borstkanker was geconstateerd.

Na veertien jaar wachten kregen de fans van Kylie alsnog een show te zien en te horen op Glastonbury, waar Kylie haar grootste hits ten gehore bracht.

BBC1 zond het concert uit en maakt nu (pas) de kijkcijfers bekend. In totaal keken 3,9 miljoen mensen naar de registratie van Kylies concert. Hiermee verbreekt ze het record van Ed Sheeran uit 2017, die destijds 3,1 miljoen kijkers trok.

Op YouTube circuleren verschillende fragmenten van Kylies Glastonbury-optreden. Een aantal zie je hier onder, net als een complete concertregistratie die door een fan in vakjes is opgedeeld.

Powered by Labrador CMS