Designtrends in beeld

23 september 2019, Winq redactie, 3 minuten

De VT wonen&design beurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. Het grootste en leukste woonevenement van Nederland vindt in 2019 plaats van 1 t/m 6 oktober in RAI Amsterdam. Hier vind je alles over verbouwen & inrichten.

Woonkamer

Internationale allure

Trend: luxe

Design trends luxe

Ontworpen in Australië, gemaakt in Italië en geschikt voor een studio in New York of een dakterras in Londen: de producten van SP01 (geïmporteerd door Aqipa) misstaan nergens ter wereld. De lanceringscollectie met mooie meubelstukken is geïnspireerd op de Australische levensstijl. Australiërs zijn namelijk niet gebonden aan een eeuwenlange ontwerptraditie. In plaats daarvan worden ze juist beïnvloed door de natuur, verschillende culturele achtergronden en een nieuwsgierige aard. De uitgebreide lanceringscollectie bevat alles wat je nodig hebt om lekker te leven en te eten.

Slaapkamer

Verander je slaapkamer in een suite

Trend: doorleefd

Design trends personality

Versier je muur met ornamenten. Ga zelf aan de slag met de nieuwe collectie van ORAC. Creëer een eigen wall of fame met 3D-panelen en kies je eigen design.

Badkamer

Spiegeltje spiegeltje aan de wand…

Trend: organisch

Design trends organisch

Een mooie spiegel is onmisbaar in de badkamer. Met de ruime collectie vind je altijd een kwalitatieve spiegel die past bij jouw wensen. Zie hier de LoooX Organic, een spiegel met een organische vorm. De badkamerspiegel is voorzien van CCT-verlichting. Deze verlichting is (traploos) verstelbaar in koud wit en warm wit (2.700-6.000 kelvin).

Keuken

In 5 stappen je eigen fornuis

Trend: á la carte

Design trends a la carte

Het merk Stoves kent een rijke traditie als familiebedrijf in het Noorden van Engeland. Nu, ruim 90 jaar later, worden de Stoves-fornuizen nog steeds met de hand gebouwd. Traditioneel, vanuit vakmanschap en liefde voor het vak en met oog voor ieder detail. Op basis van deze ervaring ontwerpt Stoves fornuizen met een vleugje Britse charme in een modern jasje. Stoves-fornuizen bevatten veel innovatieve technieken en functionaliteiten. Techniek die geheel ten dienste staat van oogstrelend design. Want de keuken is het visitekaartje van het goede leven. Je stelt zelf het fornuis samen in 5 stappen.

Verlichting

Respect voor natuur

Trend: harmonie

Design trends space

Ontwerper Mette Schelde speelt met de interactie tussen ruimte en object. Ze is aangesloten bij ontwerperscollectie Please Wait to be Seated (PWtbS) en die namen deze wandlamp ‘Planet’ op in hun collectie. Je bepaalt zelf de verschillende combinaties van discs in zowel kleur als maat. Interactie en harmonie zijn de basis. De discs zijn magnetisch met elkaar verbonden, en kunnen ten opzichte van elkaar worden aangepast, afhankelijk van de ruimt: keuken, werkkamer, hal, woonkamer. De indirecte halogeenlampen verspreiden een zachte gloed.

Koop alvast jouw tickets met korting op www.vtwonen.nl/tickets.

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 107

Deze keer: een queer trouwspecial, It's a Sin en alles over de verkiezingen

Neem een abonnement

Geef cadeau