Ga jij naar het TodaysArt Festival in Den Haag?

Leestijd: < 1 min

Het TodaysArt Festival gaat op donderdag 19 van start met een heel bijzondere multisensorische installatie in de grote hal van de Electriciteitsfabriek in Den Haag. Het festival staat vier dagen in het teken van kunst, shows en muziek. Met speciale aandacht voor de Braziliaanse rapper Linn da Quebrada.

Van 19 tot en met 22 september wordt de vijftiende editie gehouden van het TodaysArt Festival in Den Haag. Zoals elk jaar zijn hier vooruitstrevende artiesten te vinden uit opkomende scenes. Ook dit jaar zijn er wederom een aantal artiesten aanwezig uit de LHBTQ-gemeenschap.

Zo komt dit jaar de Braziliaanse rapper Linn da Quebrada naar de Hofstad, net als saxofoonvirtuoos Bendik Giske en de Franse DJ Sentimental Rave.

Het festival opent donderdag 19 september om 19:00 uur met een evenement dat bestaat uit verschillende grote multisensorische installaties in de grote hal van de Elektriciteitsfabriek, de grootste turbinehal van Nederland. De deelnemende artiesten, onder wie Matthew Schreiber, Raster, Refik Anadol, Memo Akten, Philip Beesly en Ralf Baecker, werkten voor dit evenement met het thema ‘consciousness’.  

Het programma is omvangrijk en staat op de website van TodaysArt. Ook zijn daar tickets verkrijgbaar.

Powered by Labrador CMS