De Nachttempel

Editie 3: Winq hotel

De Olofskapel zal voor de derde editie een complete transformatie ondergaan. Dwaal door het eeuwenoude pand op de Zeedijk en ontdek de maar liefst 8 verschillende zalen:

◤ AREA 1 ◥ TWISTED TEMPLE

De mainstage vind je niet zomaar! De grootste zaal van De Nachttempel bereik je via een geheime doorgang onder de Zeedijk.

♬ Divine
♬ Paul Morris (live)
♬ Darling Peter
♬ Levy

◤ AREA 2 ◥ BANANA BALCONY

Hoog bovenin de Twisted Temple bevindt zich een balkon dat alleen te betreden is in bananenpak - deze krijg je aangereikt door onze bananenstylist onder het genot van een bananenlikeurtje.

◤ AREA 3 ◥ RAVE CAVE

Diep verscholen onder de Olofskapel bevinden zich de catacomben. In deze ondergrondse ruimte word je meegenomen in een muzikale wervelwind van tech-house beats.

♬ Cu2nt & Nancy Goreng (back-to-back)

◤ AREA 4 ◥ BEDROOM KARAOKE

Plof neer op één van de comfortable bedden en bestel roomservice terwijl je geniet van de (gênante of verbluffende) karaoke-optredens.

Niemand minder dan de dames van Mermaids Mansion zullen de gasten ontvangen en een aantal shows neerzetten.

◤ AREA 5 ◥ SONGFESTIVAL SALOON

Met Nederland als grote winnaar bij het Songfestival kunnen we niet achterblijven met een heuse Songfestivalbar. Dans mee op de inzendingen van aflopen 64 jaar.

Saloon hosts: Amy Astoria & Victoria Vyper.

◤ AREA 6 ◥ DISCO BINGO

Bingo met een muzikale twist! Herken de liedjes die worden gespeeld en kruis ze af op je bingokaart om prijzen te winnen.

Disco- en voguequeen Amber Vineyard verzorgt de presentatie.

◤ AREA 7 ◥ OUWE HOEREN

De twee Amsterdamse Ouwe Hoeren, bekend van hun documentaire en boeken, komen eenmalig terug naar de wallen voor een hilarisch onderonsje met liedjes en verhalen. Kun jij de pooier overhalen om toegang te verlenen?

◤ AREA 8 ◥ SILENT DISCO BOAT

Verlaat De Nachttempel voor 20 minuten en dans op het grachtenwater in de Silent Disco Boat met live DJ.

Tickets

Abonnees van Winq hebben inmiddels hun kaarten bemachtigd. De gelimiteerde overige kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar. Meld je ook vast aan voor het Facebook event!

Concept en productie ligt in handen van Bo Productions.

Zaterdag 14 december
21.00-03.00 uur
St. Olofskapel
Amsterdam

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.