Winq ♥︎ Urban Hero

Winq loves de nieuwe geur van Jimmy Choo: Urban Hero

Bekijk hier de fraaie campagnevideo

29 september 2019, Winq redactie, 2 minuten

Urban Hero is de naam van de nieuwe geur voor mannen van Jimmy Choo. Die is mysterieus en zelfverzekerd, met een ondeugende knipoog. Voor elke man die verfijnd en gevoelig is, met een vleug rebelsheid.

De beroemde straatartiest Jules Devet, die zichzelf L’Atlas, noemt, is het gezicht van de campagne. In de onderstaande video is te zien waarom hij de belichaming is van Urban Hero, maar eerst vertellen we je iets meer over de geur zelf.

Urban Hero

Eau de parfum
Deze nieuwe houtachtige, aromatische eau de parfum is ontworpen voor Jimmy Choo door Antoine Maisondieu en Marion Costero van Givaudan. Als top, de frisheid van kostbaar citroenkaviaar met zijn levendige ondertonen gecombineerd met de warmte van zwarte peper.

Het hart opent met de sensualiteit van palissander en de verfijning van vetiver, en onthult de artistieke gevoeligheden van de Jimmy Choo-man, voordat de stedelijke elegantie van grijs amber gecombineerd met een noot van leder als basis wordt onthuld, voor een vleugje rebelsheid.

Flacon
De flacon heeft de vorm van een veldfles en heeft een chromen afwerking met spiegeleffect. Dit is een eerbetoon aan de metaalverf, die wordt gebruikt door straatartiesten.

L'Atlas

L’Atlas
Een van die straatartiesten is Jules Devet, die onder de naam L’Atlas actief is. Hij bestudeerde de kalligrafie van verschillende culturen en creëerde daarmee zijn eigen beeldtaal. Inmiddels is zijn werk te zien in galerieën over de hele wereld.

In de campagne voor Urban Hero komt alles bij elkaar, zoals je kunt zien in de onderstaande video. L’Atlas grijpt zijn verf en trekt de nacht in. Met een blik over zijn schouder om te zorgen dat de kust vrij is, sprayt hij zijn motto: Urban Hero.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 108

Deze keer: Michiel van Erp, de dragscene van Taiwan en de Winq Diversity Awards

Neem een abonnement

Geef cadeau