Kijken: Cher zingt ‘Waterloo’ in een glitteronesie

My, my!

Leestijd: < 1 min

Wat een heerlijk spektakel! Cher trad op in de finale van America’s Got Talent. Ze zong ABBA’s ‘Waterloo’ in een jumpsuit met een cape er omheen geslagen. Toen die afging, vroeg iedereen zich af: hoe blijft dat bovenkantje toch op z’n plaats? Hier de beelden.

Vorig jaar bracht Cher haar album Dancing Queen uit, met daarop een lading covers van ABBA. Dat smaakte naar meer, want inmiddels heeft de diva een tweede album aangekondigd, met daarop in ieder geval ‘When All Is Said And Done’, een Spaanstalige versie van ‘Chiquitita’, ‘Take A Chance On Me’, ‘I Do I Do I Do I Do I Do’, ‘Super Trouper’ en ‘Voulez-Vous’.

Tijdens de finale van America’s Got Talent was Cher te gast. Ze zong haar versie van ‘Waterloo’ in een jarenzevenitigoutfit, compleet met glitters, een cape en een blonde pruik. Hoe die onesie alles stevig bij elkaar houdt is de kijker een raadsel. Zou Cher in het pak zijn gelijmd?

Het ziet er allemaal heel vrolijk uit, zoals je hier onder kunt zien. O ja: op 30 september staat Cher in de Amsterdamse Ziggo Dome. Er zijn nog een paar kaarten verkrijgbaar.

Powered by Labrador CMS