Hot op Instagram: Rob Lowe

Leestijd: < 1 min

Grappig nieuws over Rob Lowe: zijn zonen ‘trollen’ regelmatig zijn Instagram-account. Plaatst de acteur een foto van zichzelf met een bezweet sporthoofd, dan slingeren ze naar zijn hoofd: “The subtle art of taking a selfie in front of your Emmy nominations.” Overigens ziet Rob er nog altijd prima uit. Tijd om eens een kijkje te nemen op zijn account. Hier zijn mooiste foto’s.

55 jaar is Rob Lowe en in de jaren tachtig sierde hij menig schoolagenda. Hij speelde in een serie films die razend populair waren onder tieners: The Outsiders, Class, Hotel New Hampshire, Oxford Blues, St. Elmo’s Fire, About Last Night en Square Dance.

In 1988 volgde een schandaal met een sextape en de carrière van Rob Lowe leek voorbij. In 1999 maakte hij zijn comeback in de tv-serie The West Wing. Daarna volgden series als Brothers & Sisters, Parks and Recreations en het medische drama Code Black.

Rob Lowe is sinds 1991 getrouwd met Sheryl Berkoff. Ze hebben twee zonen: Edward (1993) en John Owen (1995). Hoewel ze volwassen zijn, halen ze nog regelmatig kwajongensstreken uit met hun vader. Zo plaatsen ze regelmatig opmerkingen onder de foto’s die Rob op Instagram heeft geplaatst. Bored Panda maakte er het volgende overzicht van.

Dat Rob er nog immer appetijtelijk bijstaat, zie je op de foto’s hier onder.

op

Een bericht gedeeld door (@roblowe) op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Een bericht gedeeld door (@roblowe) op

op

op

op

op

op

op

op

op

Een bericht gedeeld door

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS