Bekijk de webserie Poor Us, over een tweeling die gay is

De eerste drie afleveringen staan online

Leestijd: < 1 min

De webserie Poor Us gaat over een tweeling waarvan beide jongens gay zijn en onterfd door hun rijke vader. Ze moeten hun leven opnieuw zien op te bouwen in een arme wijk in L.A.. De serie werd onlangs bekroond met de prijs Beste Webserie. Bekijk ‘m hier.

De serie Poor Us is gemaakt door acteur en komiek Jeremy Dozier, die je wellicht kent van Dirty Girl of iCarly. Hij speelt de helft van een tweeling, Tanner. Matthew Bunker is te zien als zijn broer Max. Die heeft een vriend, genaamd Chance (een rol van Billy Hutto).

In de serie is te zien hoe de twee zonen door hun rijke vader zijn onterfd. Ze moeten zien te overleven in een van de armere buurten van Los Angeles, of net daarbuiten: Van Nuys in de San Fernando Valley. Het is een zwarte komedie, waarin te zien is hoe de broers in de derde aflevering een overal proberen te plegen in een winkel.

De serie heeft een aantal L.A. Shorts Awards in de wacht gesleept, onder meer voor Beste Webserie en Beste Acteur (die prijs ging naar Jeremy Dozier). Een lokale prijs weliswaar, maar toch leuk om Poor Us op die manier even onder de aandacht te brengen. Bekijk hier de eerste drie afleveringen.

Volg je ons al op Instagram?

Powered by Labrador CMS