Grant Ginder is auteur. Hij ging tijdens Coming Out Day viraal op Twitter, toen hij een verhaal deelde waarin hij terugblikte op de beginjaren van internet. Hij schreef: “Toen ik dertien jaar was, begon ik foto’s van lekkere mannen te verzamelen die ik was tegengekomen op AOL. Die sloeg ik op in een map die ik ‘Downloads’ had genoemd, gewoon op de computer die door het hele gezin werd gebruikt. Ik labelde die foto’s met het enige woord dat ik wist voor hete hunks: ‘Beefcake’. Geen idee hoe ik aan dat woord kwam, maar er stonden dus bestanden in die map met namen als: ‘Beefcake in een speedo’ of ‘Beefcake op het strand’ of ‘Beefcake onder een waterval’.”

Betrapt
De foto’s die Grant verzamelde, hadden als gemene deler dat er mannen op stonden die gespierd, gebruind en haarloos waren, en ze droegen allemaal een minuscule rode (zwem-)slip. Na ongeveer zes maanden had Grant een enorme verzameling beefcakes. Op een dag bracht zijn vader hem met de auto naar een vriend. Op weg daarheen vroeg die hem: “Wie heeft toch al die foto’s van beefcakes op de computer gezet?”

Grant vertelt: “Ik bevroor, raakte in paniek. Ik zag ineens die foto’s voor me van die mannen met hun geairbrushte abs. Ik keek mijn vader recht in de ogen en zei: ‘Pap, ik denk dat mama dat heeft gedaan.’ Met gespeelde verbazing zei mijn vader: ‘Mama? Huh? Denk je dat ik met haar moet gaan praten?’ Mijn antwoord luidde: ‘Nee, doe maar niet, dan schaamt ze zich denk ik dood.’ Hij wist natuurlijk dat ik het had gedaan.”

Motorfiets
Hij besluit zijn verhaal met het beeld van zijn vader, die zijn lachen nauwelijks kon inhouden. Nu is Grant 36 en nadat hij dit hilarische verhaal op Twitter had gedeeld, reageerde zijn moeder met een bericht: “Er was één foto van een man op een motorfiets. Je had een geweldige smaak.”

Bron: PinkNews