Meer dan Gewenst is een stichting die bijeenkomsten organiseert voor LHBTQ’s met een kinderwens. Wensouders krijgen informatie over alle aspecten van het ouderschap, dat in de meeste gevallen afwijkt van de gangbare gezinsvorm. Dus is er informatie over de juridische, sociale, medische en wetenschappelijke aspecten van het ouderschap.

Daarnaast organiseert Meer dan Gewenst regelmatig middagen waar wensouders elkaar tijdens speeddates kunnen ontmoeten.

Op de website van Meer dan Gewenst staat de volgende uitnodiging:

Op zaterdagmiddag 19 oktober 2019 organiseert Meer dan Gewenst een speeddate voor wensouders. Heb je een kinderwens? Ben je op zoek naar een co-ouder of een donor, of wil je donor worden? Kom dan naar de speeddate! Voor de donor-constructie kan je je uit het hele land opgeven. Voor co-ouderschap focussen we op de provincies Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. Je voert op die middag 5 tot 10 gesprekken van 9 minuten met andere wensouders.

In het geval van co-ouderschap heb je gesprekken met wensouders uit je eigen regio (er zijn aparte groepen in de zaal voor Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht).

‘Speed’ staat voor korte gesprekken, en snel beslissen of jullie mailadressen uit gaan wisselen. Daarna ga je uiteraard heel ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken.

Ook als je nog oriënterend bent maar wel co-ouderschap overweegt of overweegt om donor te worden, dan ben je welkom. Het voeren van gesprekken met mede-wensouders kan je goed helpen op je pad.

Locatie
De speeddate vindt plaats in Amsterdam, de precieze locatie wordt per mail aan de deelnemers bekend gemaakt. De locatie is goed bereikbaar met de auto en met het OV.

Kosten en aanmelden
Deelname kost 25,00 euro per persoon (plus 1,50 euro reserveringskosten).

De tickets voor vrouwen zijn momenteel uitverkocht, vrouwen kunnen zich wel aanmelden voor de reservelijst. Zodra zich meer mannen aanmelden, komen er weer vrouwentickets beschikbaar, dan mailen we de mensen die op de reservelijst staan.

Meld je zo snel mogelijk aan, de verwachting is dat de speeddate (ook voor mannen) uiteindelijk uitverkocht zal raken.

De ticketverkoop is donderdagavond 17 oktober gesloten. Mail ons als je je daarna nog aan wilt melden, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn.

Vrouwen die co-ouderschap willen: meld je aan voor de wachtlijst, die is kansrijk!

Tijden
13:30 – 16:15 uur; inloop vanaf 13:00 uur en na afloop een borrel tot 17:00 uur.

Beeld: Censuur