KLM komt met ‘Jet Legs’ trainingsbroek – met hulp van Fred van Leer

Reis comfortabel, maar toch in stijl

Leestijd: < 1 min

Wat trek jij het liefst aan als je op reis gaat en lang onderweg bent? Waarschijnlijk iets comfortabels, toch? Maar een jogging- of trainingsbroek ziet er soms slonzig uit. Daarom biedt KLM reizigers die ‘comfortabel en in stijl’ willen reizen, de limited edition Jet Legs trainingsbroek. Daarbij werd KLM geholpen door stylist Fred van Leer.

Voor de introductie van de Jet Legs liet KLM onderzoek doen naar de kledingkeuze tijdens het reizen van 1.100 Nederlandse, Britse, Duitse en Noorse passagiers. 54 procent stelt comfort voorop, maar de trainingsbroek is voor de meeste mensen nog geen geschikte reisoutfit.

Bijna 50 procent van de ondervraagden ziet het niet meteen zitten om in sportkleding te reizen. Mocht er een modieuzere versie van de trainingsbroek bestaan, dan wil 44 procent van de nee-zeggers alsnog zo’n broek aantrekken.

Modeprofessionals
Dus vroeg KLM vier modeprofessionals in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland en Noorwegen om mee te denken over een stijlvolle trainingsbroek. Voor de Nederlandse markt deed KLM een beroep op Fred van Leer. De stylist shopte een outfit bij elkaar waarin de Jet Legs centraal staan.

Een citaat van Fred van Leer uit het persbericht: “Comfort en mode gaan vaak niet hand in hand. Niet in alledaagse outfits, maar al helemaal niet tijdens het reizen. En wie wil er nou niet fabulous uitzien in het vliegtuig en dat complimentje van je medereiziger scoren?”

Limited edition
De broek is gemaakt van gerecycled polyester en elastaan. De Jet Legs zijn in een limited edition van 5.000 exemplaren verkrijgbaar via de webshop van KLM, en ook via het

Een bericht gedeeld door (@fredvanleer) op

Een bericht gedeeld door (@klm) op

Een bericht gedeeld door (@fredvanleer) op

Een bericht gedeeld door (@klm) op

Een bericht gedeeld door

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS