Trump twittert over ‘Rupublicans’ en fans van RuPaul’s Drag Race gaan los

Hier de leukste reacties

Leestijd: < 1 min

President Donald Trump ging weer eens te keer over iets op Twitter. Hij maakte daarbij een spelfout: hij schreef ‘Rupublicans’ in plaats van ‘Republicans’. Dit leidde tot grote hilariteit onder fans van RuPaul’s Drag Race. Ook RuPaul zelf deed een duit in het zakje.

Zoals je wellicht weet, zijn de eerste stappen gezet richting een impeachment-procedure tegen Donald Trump. De Amerikaanse president neemt het niet zo nauw met de waarheid of de wetgeving, maar vindt zelf uiteraard van niet. Dus twittert hij er regelmatig onbehouwen op los.

Deze keer heeft hij het over ‘deze impeachment onzin’ en een ‘heksenjacht’ waar hij al slachtoffer van is voordat hij überhaupt tot president werd gekozen. Hij besluit zijn twitterbericht met de tekst: ‘Rupublicans, go with Substance and close it out!’

Join the party
Al snel zagen andere Twitteraars de gelijkenis met teksten van RuPaul, die regelmatig woorden verbastert met Ru. Dus was al snel de term RuPublicans geboren. De ene gif na de andere dook op, met RuPaul in de hoofdrol. Ook RuPaul zelf deed vrolijk mee en riep: “Join the RuPublican Party!”

We zetten er een aantal voor je op een rijtje. Eerst de tweets van Trump, daarna de reacties.

Powered by Labrador CMS