Regisseur Ridley Scott werkt aan een biopic over de bekende modefamilie Gucci. Centraal staat de moord op de kleinzoon van oprichter Guccio Gucci (ja, zo heette die echt).

Huurmoordenaar
Volgens Dateline zal Lady Gaga te zien zijn als Patrizia Reggiani, de ex-vrouw van Maurizio Gucci. Die verliet zijn Patries in 1985 voor een vrouw die een heel stuk jonger was. Tien jaar later werd hij neergeschoten door een huurmoordenaar.

Reggiani werd schuldig bevonden aan de moord op haar ex-man. Ze kreeg hiervoor 26 jaar gevangenisstraf, waarvan ze er achttien had uitgezeten toen ze in 2016 vrijkwam.

Zwarte weduwe
Ten tijde van de moord had Reggiani net de diagnose gekregen dat ze een hersentumor had. Volgens haar dochters was dit de trigger voor de moord van hun vader. Maar de media schilderden Reggiani destijds af als een jaloerse ‘zwarte weduwe’ die op zoek was naar wraak.

De film is gebaseerd op het boek van Sara Gay Forden, The House of Gucci, A Sensational Story of Mufder, Madness, Glamour and Greed. Het is nog niet bekend wanneer de film uitkomt.